Nörtin esiintymisopasNörtin esiintymisopas Talentum 2013

Kuinka nörtti oppii puhumaan maallikolle? Miten esiintyä niin, että yksinkertaisinkin ymmärtää?

Liian moni ict-osaaja luulee, että vain substanssiosaamisella on väliä: esiintymistaidot ja sosiaaliset taidot ovat sivuseikka, pelkkää teatteria. Aika usein teatterinpitäjä kuitenkin vie kaupat. Miten tässä näin kävi?

Nörtin esiintymisopas perehdyttää ict-osaajan esiintymis- ja viestintätaitojen perusteisiin, alan käsitteiden tulkkaamiseen maallikoille sekä myyvän ja selkeän presentaation laatimiseen. Kirjan oppien ja neuvojen avulla kasvatat myyntiäsi, edistät uraasi ja opit nauttimaan esiintymisestä.

Tutustu sivustoon »
Tilaa verkkokaupasta »

verkkopalvelun-ostajan-opasVerkkopalvelun ostajan opas Talentum 2010

Verkkopalveluiden ostajan opas lähestyy verkkosivustojen suunnittelua ostajan näkökulmasta. Miten valita oikea ratkaisu juuri omiin tarpeisiin? Miten saada rahoilleen parasta mahdollista vastinetta? Millainen on hyvä julkaisujärjestelmä? Miten voi mitata verkkosivustouudistuksen onnistumista?

Verkkopalvelun ostajan opas on selkeätajuinen opas kaikille niille, jotka tarvitsevat luotettavaa tietoa verkkopalveluprojektiensa onnistuneeseen läpiviemiseen.

Tutustu sivustoon »
Tilaa verkkokaupasta »

Läski syö miestäLäski syö miestä Atena 2008, 2009

Läski syö miestä on käytännönläheinen ja helppolukuinen laihdutusopas kaikille miehille - ja miksei myös naisille - joiden vararengas painaa liikaa

”Kyseessä on dieettikirjaksi harvinaisen hauska teos. Kirosanat, lukijan sinuttelut ja huvittavat sananparret tekevät kirjan sanomasta tehokkaan, viihdyttävän ja selkeän.”
– Hannu Kivimäki, Ruotuväki

Tutustu sivustoon »
Tilaa verkkokaupasta »

LuukannelLuukannel omajulkaisu verkossa

Luukannel on vuonna 2004 kirjoittamani fantasiaromaani muinaisesta Suomesta. Kyllä, se on ilmainen. Toivon, että nautit sen lukemisesta yhtä paljon kuin minä nautin sen kirjoittamisesta!

Kirjaa ei voi suositella kovin aikuisille.

Tutustu sivustoon »
Lataa tästä (pdf) »